Kahvaltıyı Aceleye Getirenler İçin Süper Pratik ve Doyurucu Tarif: Ezme Avokado

Kahvaltıyı Aceleye Getirenler İçin Süper Pratik ve Doyurucu Tarif: Ezme Avokado

Kahvaltıyı Aceleye Getirenler İçin Süper Pratik ve Doyurucu Tarif: Ezme Avokado 

 

Siz de kahvaltıyı atlayanlardan veya hızlıca atıştırıp geçenlerdenseniz bu tarif tam da size göre! Çabucak hazırlayıp buzdolabında saklayabileceğiniz, istediğiniz zaman kızarmış ekmeğinizin üzerine sürerek keyifle tüketebileceğiniz bu enfes tarife hadi gelin birlikte bakalım;

 

Mazlemeler:

 

Hazırlanışı:

  • Avokadoyu ortadan ikiye bölün ve bir kaşık yardımıyla kabuğundan ayırın.
  • Kabuğundan ayırdığınız avokadoyu bir kasenin içine koyun.
  • Üzerine zeytinyağı ve limonu ilave edin ve iyice ezerek karıştırın. 
  • Krem peynirinizi karışım hafif beyazlaşana kadar ekleyin. (Yaklaşık 2-3 çorba kaşığı)
  • Dilerseniz üzerine bir tuz serpiştirebilirsiniz.

 

Karışımızını kapaklı bir kap içine koyarak buzdolabında 3-4 gün kadar saklayabilirsiniz. Avokado hızlı kararan bir meyve olduğu için karışımınızın rengi bekledikçe koyulaşabilir, bu bozulduğu anlamına gelmez. 

 

2 dakikada hazırlayabileceğiniz bu süper pratik ve sağlıklı lezzeti denemek için ne duruyorsunuz, hadi mutfağa! Gurmeninsepeti.com' dan online meyve siparişi vererek tarif için gerekli olan gıda ürünlerine hemen ulaşabilirsiniz. Zeytinyağı gibi organik gıda ürünleri ile vitamin deposu bu tarifi daha da sağlıklı hale getirebilirsiniz. Hadi online siparişinizi hemen oluşturun! Bizden söylemesi, kızarmış ekmeğin üzerine çok yakışan bu doyurucu sürülebilir avokado ezmesine bayılacaksınız!

 

 

Sipariş vereceğiniz taze meyve, sebze ve yeşillik gibi gıda ürünleri Antifog Yaşatan Poşet içerişinde teslim edilmektedir. Böylece en taze ve sağlıklı iyi tarım ürünü olan meyvesebze ve yeşillikleri Antifog poşet içerisinde dolabınızda tazeliği bozulmadan daha üzün süre saklayabilirsiniz.  

 

Afiyet Olsun!

Etiketler: Avokado Ezme
Mart 31, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR