Vegan & Organik Lezzet: Ispanak Kremalı Makarna Tarifi

Vegan & Organik Lezzet: Ispanak Kremalı Makarna Tarifi

Vegan & Organik: Ispanak Kremalı Makarna Tarifi

 

Sizin için yapımı praitk, vitamini bol, lezzeti şahane bir vegan lezzet tarifi hazırladık; işte karşınızda, Vegan & Organik Ispanaklı Kremalı Makarna! Vegan ve organik makarnanın ıspanaklı krema ile uyumuna bayılacaksınız! Pratik bir şekilde hazırlayacağınız bu leziz vegan lezzet için işte gereken malzemeler ve püf noktaları,

 

 

 

Malzemeler:

  • 1 su bardağı kaju

  • 1/4 su bardağı limon suyu

  • 2 diş sarımsak

  • 1 yemek yaşığı zeytinyağı

  • 1/4 tatlı kaşığı karabiber

  • 1/2 su bardağı makarna suyu

  • 3 su bardağı makarna

  • 2 su bardağı ıspanak

 

 

Hazırlanışı:

1- Organik makarnayı haşlayın ve bu sırada kajuyu bir kabın içerisine alarak sıcak suyun içinde 10 dakika dinlendirin.

2- Kajuları süzün ve diğer bütün malzemeler ile birlikte blender'dan geçirin. Karışım sos ipeksi bir kıvam alana kadar iyice çekin. 

3- Organik makarnanızı süzdükten sonra tencereye sosu ekleyip iyice karıştırın. 

 

Püf Noktaları:

Tarifiniz için penne veya spaghetti tipi makarnaları kullanmanızı öneririz. Tabağınızın rengini daha da canlı hale getirmek isterseniz kendinden ıspanaklı veya karışık sebzeli organik makarnaları tercih edebilirsiniz. Daha az kalorili bir makarna için çiğ kaju tercih etmeniz gerekirken, daha kremamsı bir sos için kavrulmuş kaju tercih edebilirsiniz. Kajuya allerjiniz varsa, yerine badem veya ceviz de kullanabilir, bütün alternatif ürünlere Kuruyemiş'ler kategorisinde ulaşabilirsiniz. 

 

 

Sağlıklı bir lezzet olan, Kaju ve Ispanak Kremalı Organik & Vegan Makarna için gerekli olan bütün malzemelere bir arada ulaşmak için Gurmeninsepeti.com'dan online sipariş oluşturabilirsiniz. Gurmenin Sepeti'nden sipariş vereceğiniz makarna gibi organik ürünler ile vitamin dolusu bu tarifinizi daha da sağlıklı hale getirebilir; Mikro Pırasa filizi, Mikro Alfa Alfa ve Mikro Mor Lahana gibi Mikro Yeşillikler ile makarnanızın tadına tat katarken içerdiği vitamin ve mineral miktarını da yaklaşık 9 kat arttırabilirsiniz! 

 

Sipariş vereceğiniz taze meyve, sebze ve yeşillik gibi gıda ürünleri Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen Antifog Yaşatan Poşet içerişinde teslim edilmektedir. Böylelikle en taze ve sağlıklı iyi tarım ürünü olan meyvesebze ve yeşillikler dolabınızda tazeliği bozulmadan daha üzün süre muhafaza edilebilir ve poşetler tekrar kullanılabilir.  

 

Afiyet Olsun, Sağlıkla Kalın!

 

Etiketler: organik vegan ıspanaklı makarna
Nisan 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR