Glutensiz Tarif: Nohut Unlu ve Pekmezli Protein Deposu Pankek

Glutensiz Tarif: Nohut Unlu ve Pekmezli Protein Deposu Pankek

Nohut Unlu ve Pekmezli Protein Deposu Pankek Tarifi (Glutensiz)

.

 

 

Nohut ile pankek mi olurmuş diye düşünüyorsanız bu enfes tarife bakmadan geçmeyin! Hem düşük kalorili, hem yüksek proteinli süper bir kahvaltı tarifi sizleri bekliyor, işte Nohut Unlu ve Pekmezli Protein Deposu Pankek. Üstelik hemen hazırlayabileceğiniz, oldukça pratik ve leziz bir alternatif kahvaltı seçeneği, Hadi gelin malzemelere ve hazırlanışına bakalım,

 

 
Malzemeler:

.

 

 

  •  
    1 yumurta
  • 1 çay kaşığı Organik Pekmez (Tavada pişeceği için pekmez yerine bal eklenmesi tavsiye edilmemektedir) 
  • 1 çimdik tuz
  • Yarım paket kabartma tozu (isteğe bağlı)
  • 4 yemek kaşığı Organik Nohut Unu
  • 1 su bardağı süt 
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı 

 

Hazırlanışı:

.

  •  
    Yumurtayı kırın. Tuz, pekmez, süt ve yağı eklereyek çırpın. 
  • En son kabartma tozu ve nohut ununu ekleyerek tekrardan iyice çırpın ve sonra karışımı dinlenmeye bırakın.
  • Kısık ateşte ısınmış tavanın üzerine bir çorba kaşığı pankek karışımını tavaya dövün ve arkalı önlü pişirin. İyice piştiğinden emin olmak için pankekin üzerinde baloncuklar oluşmasını bekleyin.

 

Taze meyveler, organik bal, akçaağaç şurubu, fıstık ezmesi ve organik kuruyemişler ekleyerek pankekinizi daha da lezzetli hale getirebilirsiniz.

Organik Nohut Unu glutensiz bir üründür. Gluten hassasiyeti olanlar ve çölyak hastaları rahatlıkla Organik Nohut Unlu ve Orgnaik Pekmezle hazırlanmış olan bu pankeki tüketebilir.

 

 
Sağlıklı bir lezzet olan, Glutensiz Nohut Unlu ve Pekmezli Protein Deposu Pankekiniz için gerekli olan bütün malzemelere bir arada ulaşmak için Gurmeninsepeti.com'dan online sipariş oluşturabilirsiniz. Gurmenin Sepeti'nden sipariş vereceğiniz Organik Nohut Unu ve Organik Pekmez gibi organik ürünler ile glutensiz tarifinizi daha da sağlıklı hale getirebilir; badem içi, Antep Fıstığı gibi kuruyemişlerle ve en taze halinde sahip olacağınız meyvelerle süsleyecepiniz tabağınızı bol vitaminli bir şekilde tüketebilirsiniz! 

 

 

 
Sipariş vereceğiniz taze meyve, sebze ve yeşillik gibi gıda ürünleri Antifog Yaşatan Poşet içerişinde teslim dilmekte ve böylelikle en taze ve sağlıklı iyi tarım ürünü olan meyvesebze ve yeşillikleri dolabınızda tazeliği bozulmadan daha üzün süre saklayabilirsiniz.  

 

 

Afiyet Olsun, Sağlıkla Kalın!

.

 
 

 

 

 

 

 

Etiketler: Organik Nohut Unlu ve Pekmezli Pankek Tarifi, Organik Nohut Unu, Organik Pekmez
Mart 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR