Şekersiz Vegan Brownie Tarifi

Şekersiz Vegan Brownie Tarifi

Şekersiz Vegan Brownie Tarifi

 

Raw Beslenenlerin de Rahatlıkla Tüketebileceği, Pişirmeden 40-45 dk İçerisinde Kolaylıkla Hazırlayabileceğiniz Şekersiz Vegan Brownie Tarifi Şimdi Sizlerle!

Her ne kadar şekerden kaçınmak istesek de, kilomuza ve sağlığımıza dikkat etsek de, hadi itiraf edelim tatlıyı çok seviyoruz. Ee tatlı diyince Brownie de şüphesiz vazgeçilmez lezzetlerden. Brownie'yi en sağlıklı şekilde, şekersiz ve pişirmeden hazırlamak besin değerini kaybetmeden tüketmek bu tarifle şimdi çok kolay. Tatlı krizlerini organik, vegan ve şekersiz brownie ile her parçasından zevk alarak kolaylıkla atlatacaksınız!

 

Raw Beslenme Nedir?

Raw Beslenme insanların ateşi bulmadan önce uyguladıkları beslenme şekline denir. Günümüzde raw beslenme çiğ beslenme şeklinden çok bir yaşam tarzı veya felsefesidir. Çiğ sebze, meyve, kuruyemişler ve yağlı tohumların tüketimine dayalıdır. Besinlerin pişirilmesiyle enzim aktivitelerinin öldüğüne ve dolayısıyla bitkinin çiğ hali kadar faydalı olmadığına inanılır. Besinler çiğ tüketildiğinde herhangi bir işlemden geçmediği için besin değeri kaybolmaz, enzim ve vitamin aktiviteleri maksimumda kullanılır. Bol lifli bir beslenme şekli olduğundan sindirimin düzenli çalışmasına yardımcıdır. Raw Beslenme kültüründe özellikle böbreklere yüklenmemek adına proteinli besinler ve hayvansal gıdalardan kaçınılmaktadır. Kronik sağlık problemi olmayan herkes haftalık veya aylık dönemler halinde raw beslenme şeklini uygulayabilirler. Raw beslenenlerin ve sağlığına dikkat ederek yaşayanların bayılacağı bu efsane lezzete hadi gelin daha yakından bakalım.

 

Malzemeler:

  • 300 gram hurma
  • 100 gram kabuksuz iç badem
  • 100 gramkabuksuz antep fıstığı
  • 200 gram goji berry (kurt üzümü)
  • 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi
  • 1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu
  • 2 yemek kaşığı dark kakao

 

Hazırlanışı:

  1. Kurutulmuş hurma ve goji berry meyvelerinin çekirdeklerini çıkarın, sonra ılık su dolu bir kabın içerisine alarak yarım saat kadar bekletin.
  2. Suyunu süzdürdüğünüz hurmaları ve badem içlerini rondoya alın ve toz haline gelene kadar çekin. (Hurma ve badem içi karışımınızın yoğunluğuna göre kıvamı ayarlamak için su ekleyebilirsiniz.)
  3. Goji berry, dark kakao, keçi boynuzu tozu ve pekmezini de karışımızınıza ekleyip rondoda çekmeye devam edin.  
  4. Antep Fıstıklarınızı tatlı harcınıza ekleyip bir kaşık yardımıyla karıştırın. (Antep fıstıklarını dilerseniz geniş parçalar olarak ayrı bir şekilde kullanabilir rondodan geçirebilir veya bütün halinde karışımıza ekleyebilirsiniz.)
  5. Geniş bir tepsi veya bir borcamın içini streç filmle kapladıktan sonra brownie harcını kalıba yayın. Üzerini düzeltip streç filmle kapladıktan sonra kıvam alması için tatlıyı buzdolabına kaldırın. 
  6. En az 3 saat buzdolabında beklettiğiniz Şekersiz Vegan Brownie'ninizi keskin bir bıçak yardımıyla dilimledikten sonra afiyetle yemeye hazırsınız!

 

Efsane vegan ve şekersiz Brownie'niz için gerekli olan bütün malzemelere bir arada ulaşmak için Gurmeninsepeti.com'dan online sipariş oluşturabilirsiniz. Gurmenin Sepeti'nden sipariş vereceğiniz , Organik Badem İçi ve Organik Keçiboynuzu Pekmezi gibi organik ürünler ile Vegan Brownie'ninizi daha da sağlıklı hale getirebilir; badem içi ve Antep Fıstığı gibi sebze ve kuruyemişleri en taze halinde sahip olarak tabağınızı bol vitaminli halinde tüketebilirsiniz!

 

Sipariş vereceğiniz taze meyve, sebze ve yeşillik gibi gıda ürünleri Antifog Yaşatan Poşet içerişinde teslim dilmekte ve böylelikle en taze ve sağlıklı iyi tarım ürünü olan meyvesebze ve yeşillikleri dolabınızda tazeliği bozulmadan daha üzün süre saklayabilirsiniz.  

 

Afiyet Olsun, Sağlıkla Kalın!

 

 

 

 

Etiketler: Raw Beslenme, Şekersiz Vegan Brownie, Organik, Vegan
Mart 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR